Certificările noastre

Întreagă noastră activitate este reglementată din punct de vedere al calității

La CONEDIL, calitatea proiectelor pe care le realizăm este un obiectiv principal al activității noastre. Pentru a-ți oferi siguranța rezultatelor, toate procesele noastre sunt realizate în baza unui Sistem de Management Integrat implementat și certificat conform standardelor din domeniu.
Suntem convinși că realizarea îmbinărilor sudate în propriul atelier de confecții metalice este net superior, atât calitativ, cât și economic în raport cu sudurile realizate pe șantier. De aceea, structurile confecționate de noi sunt realizate cu personal calificat și autorizat din elemente sudate în fabrică. Ansamblurile sunt realizate la dimensiuni transportabile rutier, în funcție de nevoile proiectului tău. Îmbinarea acestora în șantier se face cu ajutorul șuruburilor de înaltă rezistență.
cert-1

Certificări pentru structurile pentru hale metalice și proiecte industriale

Atunci când discutăm despre structurile metalice, procesul de producție și asamblare pe teren este clar și simplu. Colaboratorii noștri în domeniul proiectării răspund rapid și flexibil tuturor cerințelor pieței actuale în proiectarea structurilor metalice industriale de medii și mari dimensiuni. Activitatea din cadrul societății noastre se desfășoară în conformitate cu următoarele standarde:SR EN ISO 9001-2008 SREN ISO 14001:2004 SROHAS 18001: 2008
cert-2

Certificări implementate în fabrica Conedil

Sistemul de management integrat în fabrica noastră demonstrează abilitatea noastră de a furniza servicii care să satisfacă cerințele clientului și cerințele reglementărilor aplicabile. Ne propunem să asigurăm atât sănătatea și securitatea personalului, cât și protejarea mediului înconjurător. Lucrările din fabrica de producție sunt strict verificate și monitorizate conform specificațiilor tehnice aferente:EN 1090-2 +A1:2011, SR EN 1090-2+A1:2012 si EN 3834-3:2005; SR EN 3834-3:2006, până la EXC2, inclusiv

PARTENERI CONEDIL

arcelormital

franksthal

koneign frankstahl

mirad tehnic

impro srl

tera steel

pro invest group

deme macarale

mairon

miras

Soluții industriale pentru confecții metalice

Realizăm aplicații industriale cu structură metalică și nu numai

pexels-photoscom-93398

Disponibilitate pe teritoriul României

Suntem deschiși proiectelor industriale de pe tot teritoriul României, indiferent de dimensiunea sau specificul acestora.
pexels-anna-shvets-5324973

Echipă proprie de proiectare

Echipa noastră tehnică oferă soluții optime din punct de vedere tehnic și cu un design plăcut pentru proiectele tale.
pexels-omkar-patyane-14651

Parc propriu de utilaje

Dispunem de un parc propriu de utilaje pentru structurile din beton, precum și de utilaje moderne pentru producerea structurilor metalice.
confecții metalice conedil despre noi

Personal propriu calificat

Îți oferim servicii de calitate, iar la nevoie putem suplimenta capacitățile noastre cu subantreprenori de încredere.

Cauți soluții certificate calitativ pentru proiectul tău industrial?

Dacă ești în căutarea unui furnizor de servicii industriale complete pentru hale metalice sau alte proiecte industriale, Conedil este soluția potrivită.

Certificări