Partenerul tău pentru antrepriză generală și de specialitate

Antrepriza generală este una dintre tendințele actuale ale industriei de construcții. Aceasta presupune încheierea unui contract între companie și clientul său. Conform acestui document, compania își asumă răspunderea că proiectul pe care trebuie să-l realizeze se va desfășura conform normelor de calitate, astfel încât acesta să fie de real succes.

img-02

De ce să lucrezi cu noi

Prin intermediul serviciului de antrepriză generală și de specialitate, încercăm să îi oferim clientului siguranța că proiectul său se află pe mâini bune. Îți oferim:

  • Managementul întregii dispoziții;
  • Comunicare eficientă pe tot parcursul proiectului;
  • Soluții tehnice și financiare optime.

Punem mare preț pe comunicare și calitate, așa că ne vom asigura că proiectul tău va fi finalizat în cele mai bune condiții. Îți punem la dispoziție echipamente și utilaje profesionale, precum și personal calificat și materiale optime. De asemenea, ne asigurăm că proiectul va fi în conformitate cu toate normele legale în vigoare.

Soluții industriale pentru confecții metalice

Realizăm aplicații industriale cu structură metalică

Suntem deschiși proiectelor industriale de pe tot teritoriul României, indiferent de dimensiunea sau specificul acestora.

Echipa noastră tehnică oferă soluții optime din punct de vedere tehnic și cu un design plăcut pentru proiectele tale.

Dispunem de un parc propriu de utilaje pentru structurile din beton, precum și de utilaje moderne pentru producerea structurilor metalice.

Îți oferim servicii de calitate, iar la nevoie putem suplimenta capacitățile noastre cu subantreprenori de încredere.