Anvelopare clădiri: soluția potrivită pentru orice tip de structura

Un alt serviciu pe care CONEDIL il ofera, este acela de avenlopare cladiri. Anvelopa îți oferă o soluție rezistentă în timp, cu putere de izolare termică și fonică, ușor de integrat în diferite proiecte.

În activitatea noastră de anvelopare, utilizăm panouri tip sandwich, tablă profilată, casete de fațadă, aluco-bond, pereti cortina, etc. Echipa noastră tehnică este specializată în proiectarea detaliilor de închidere/etanșare și poate asigura rapid soluții optime tehnic și cu design plăcut.

img-02

De ce să lucrezi cu noi

O proprietate, fie rezidențială sau industrială, trebuie să aibă un aspect plăcut atât în interior, cât și în exterior. Conedil îți oferă servicii de anvelopare clădiri cu pereți exteriori și fațade estetice. Acestea îți oferă diverse beneficii:

  • Sunt ușor de montat;
  • Au o durată lungă de viață;
  • Întreținerea este simplă și necostisitoare.

Alături de baza materială și de utilaje, îți punem la dispoziție personal calificat propriu, care formează un colectiv stabil și închegat. Capacitățile noastre proprii în realizarea acestor structuri și nu numai pot fi suplimentate, în caz de nevoie, cu subantreprenori de încredere.

Soluții industriale pentru confecții metalice

Realizăm aplicații industriale cu structură metalică și nu numai

Suntem deschiși proiectelor industriale de pe tot teritoriul României, indiferent de dimensiunea sau specificul acestora.

Echipa noastră tehnică oferă soluții optime din punct de vedere tehnic și cu un design plăcut pentru proiectele tale.

Dispunem de un parc propriu de utilaje pentru structurile din beton, precum și de utilaje moderne pentru producerea structurilor metalice.

Îți oferim servicii de calitate, iar la nevoie putem suplimenta capacitățile noastre cu subantreprenori de încredere.