Noutăți

Ești interesat de ce opțiuni de termoizolare de calitate și cu costuri optime există pe piață? Anveloparea unei clădiri cu panouri sandwich este o soluție excelentă în acest caz, deoarece acestea se pretează unui un număr mare de industrii.

Pe lângă faptul că acestea au revoluționat industria construcțiilor prin reducerea timpului de lucru, panourile sandwich contribuie inclusiv la diminuarea costurilor per proiect și la eficientizarea montajului pe diferite structuri. În plus, izolarea termică bună pe care acestea le oferă îți reduc implicit consumul de energie și cheltuielile aferente cu utilitățile.

Panouri sandwich – o opțiune versatilă

Trebuie să ne bucurăm de modul în care a evoluat tehnologia, întrucât aceasta ne-a oferit opțiuni și tipuri noi de materiale, potrivite pentru cerințelor zilelor noastre. Panourile sandwich reprezintă o alternativă modernă față de soluțiile termoizolante clasice. Ele înglobează cu succes calitățile tuturor materialor din care sunt construite. Astfel, plaja de opțiuni în ceea ce privește tipul de izolație folosită este extinsă considerabil. La CONEDIL ne-am specializat pe oferirea unor soluții tehnice la standarde înalte, care să îndeplinească inclusiv necesitatea unei fațade estetice.

Panourile sandwich sunt compuse din plăci stratificate, realizate din materiale care izolează bine, sunt ușor de transportat și montat. Acest lucru se datorează faptului că panourile sunt construite și fasonate în fabrici. Atunci când sunt aduse pe șantier, acestea sunt doar îmbinate și prinse de structura de bază. Ele pot avea miezul din vată minerală bazaltică, spumă poliuretanică sau polistiren extrudat sau expandat. Aceste panouri sandwich sunt potrivite pentru clădiri industriale sau comerciale, centre sportive, depozite, showroom-uri și centre logistice.

Panouri sandwich – 8 beneficii principale

Utilizate în construcția pereților și a acoperișurilor, aceste panouri sandwich sunt o soluție versatilă atunci când discutăm de anveloparea unei clădiri rezidențiale, industriale sau comerciale. În plus, colaborarea cu o echipă specializată în oferirea de servicii de anvelopare clădiri îți oferă avantajul unor soluții optime atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere al unui design exterior plăcut.

1. Montaj rapid
Sunt ușor de montat și demontat atât pe structură metalică, cât și pe structură de lemn. În plus, prin colaborarea cu CONEDIL ai parte de o soluție eficientă și rapid executată.

2. Durată lungă de viață
Panourile sandwich sunt protejate de diverse învelișuri realizate din materiale trainice și cu o duritate ridicată. Ele prezintă o rigiditate excepțională și o rezistență mare la schimbările de temperatură sau la condiții variate de mediu.

3. Întreținere simplă și necostisitoare
Odată ales și montat corespunzător tipul de panou potrivit pentru obiectul de activitate al construcției tale, acesta își va face treaba fără a fi nevoie de intervenții asupra ei.

4. Termoizolație eficientă
O termoizolație excelentă se traduce printr-o eficiență energetică mai ridicată. Astfel, cheltuielile de întreținere a spațiului vor fi mai scăzute față de construcțiile cu materiale cu un coeficient de transfer termic mai mare.

5. Protecție la apă
Dacă ai o construcție în care umiditatea este peste limitele normale (spălătorii auto, bucătării, piscine ș.a.), panourile sandwich din polistiren extrudat sunt o variantă excelentă de protecție.

6. Protecție la foc
Panourile sandwich au rezistență variată la foc în funcție de materialul cu care sunt umplute, grosimea foilor de metal și finisajul final. Dacă acesta este un criteriu important pentru proiectul tău, îți recomandăm panouri sandwich pe bază de vată minerală bazaltică.

7. Integrare facilă cu alte elemente
Poți extinde sau modifica o construcție foarte ușor atunci când lucrezi cu panouri sandwich. În plus, acestea pot fi adaptate conceptului sau domeniului de activitate pentru un plus de impact vizual.

8. Aplicații variate
Panourile sunt potrivite pentru domenii de activitate diferite. În funcție de cerințe, panourile sandwich pot fi adaptate pentru cămări frigorifice, protecție la foc, pot fi fonoabsorbante, rezistente la apă sau economice, potrivite pentru un buget limitat.

Când vine vorba de soluții de anvelopare clădiri cu panouri sandwich, CONEDIL este partenerul tău de încredere. Pe lângă o calitate înaltă a materialelor, beneficiezi în colaborarea cu noi de consultanța, experiența și cunoștințele tehnice extinse ale echipei noastre. Dacă îți dorești o construcție durabilă, eficientă energetic și cu costuri financiare optimizate, panourile sandwich sunt opțiunea potrivită.