Noutăți

Ai posibilitatea de a pune în practică un proiect la care visezi de multă vreme? Entuziasmul este cu siguranță covârșitor, însă ai grijă să nu pierzi din vedere lucrurile esențiale. Dacă îți propui să construiești un spațiu industrial (dar nu numai), îți recomandăm să apelezi la o echipă specializată în structura metalică.

De ce?

Ei bine, alegerea unui partener specializat te ajută să eviți foarte multe probleme. Iar alegerea structurii metalice pentru un proiect este preferată nu doar din punct de vedere a calității, cât și a flexibilității.

La CONEDIL, satisfacem nevoile legate de proiectare, uzinare și montaj și avem o experiență vastă în domeniul realizării structurilor metalice. Din acest motiv, astăzi îți vom oferi câteva informații avizate, de care să ții cont în alegerea partenerului tău de structură metalică și nu numai.

O echipă specializată în structura metalică inseamna proiecte industriale de nota 10
Dacă ne urmărești de multă vreme, știi deja că oferim servicii complete în materie de structuri metalice. Fie că este vorba despre hale industriale, săli de sport, spații comerciale, locuințe sau construcții în zone greu accesibile, structura metalică este potrivită pentru oricare dintre acestea. În industria construcțiilor industriale, structurile metalice sunt întotdeauna printre preferate, căci oferă numeroase beneficii (le poți afla din acest articol).

Chiar dacă la o primă vedere, acestea par ușor de realizat de către oricine, în practică lucrurile nu sunt tocmai atât de simple. Un muncitor oarecare, oricât ar fi de priceput, nu cunoaște toate detaliile tehnice pe care o companie avizată le dobândește în urma unor studii de specialitate și a experienței pe teren. Știm că prețul redus este pentru cei mai mulți dintre oameni destul de tentant, însă pe termen lung acest preț va tot crește, căci vor exista consecințe.

Noi îți recomandăm să te bazezi întotdeauna pe colaborările cu specialiștii din domeniu și să-ți alegi un partener de încredere pentru structura metalică aferenta proiectului tău. Iată principalele motive pentru care să iei o astfel de decizie:

1. Ai siguranța lucrărilor

Orice proiect, oricât de mic ar fi, trebuie reglementat prin intermediul unui contract. La CONEDIL, oferim antrepriza generală, una dintre tendințele actuale ale industriei de construcții, care presupune încheierea unui contract între companie și clientul său. Conform acestui document, compania își asumă răspunderea că proiectul pe care trebuie să-l realizeze se va desfășura conform normelor de calitate, astfel încât acesta să fie de real succes.

2. Ai garanția materialelor

Prin colaborarea cu o echipă specializată în structura metalică, ai garanția materialelor, care vor fi mereu însoțite de facturi și certificate de calitate. În plus, nu trebuie să te mai preocupi tu de acest aspect, căci firma se va ocupa de producția sau procurarea acestora.

3. Folosirea utilajelor proprii

Un alt aspect important ce îi preocupă pe cei mai mulți dintre dezvoltatorii de proiecte industriale constă în existența utilajelor. Dacă alegi să lucrezi in regie proprie, această sarcină îți revine ție și trebuie să te ocupi de închirierea lor, transport și alte cheltuieli suplimentare. La CONEDIL, dispunem de un parc propriu de utilaje moderne pentru producerea structurilor metalice.

4. Echipă specializata

Așa cum este și firesc, companiile specializate pentru construcțiile industriale se bazează pe o echipă de oameni avizați. La CONEDIL, avem personal propriu calificat, iar la nevoie putem suplimenta capacitățile noastre cu subantreprenori de încredere.

5. Prețuri avantajoase

Dacă te-ai ocupa pe cont propriu de fiecare dintre aspectele de mai sus, cu siguranță prețurile vor fi destul de ridicate, dar și neprevăzute. Colaborarea cu o echipă specializată în structura metalică presupune, în primul rând, costuri avantajoase.

Echipa se bazează pe experiențele avute cu proiecte similare și îți poate spune estimativ suma de care ai nevoie pentru realizarea proiectului tău. În plus, în funcție de bugetul și nevoile tale, personalul CONEDIL te poate ajuta să faci cele mai bune alegeri.

Dacă ai nevoie de soluții practice de confecții metalice și aplicații industriale cu structură metalică, poți afla mai multe despre activitatea noastră în domeniul construcțiilor industriale și, dacă îți dorești, ne poți solicita o ofertă.