Noutăți

În orice tip de construcție este nevoie de o structură, un cadru suport pe care să se bazeze proiectul tău. Metalul este unul dintre cele mai utilizate materiale în domeniul construcțiilor. Din acest motiv, structurile metalice se încadrează perfect în tendințele actuale, dar în mod deosebit viitoare, ale industriei de construcții.
O structură metalică se realizează din cadre din oțel, profile metalice din gama europrofilelor (IPE, INP, HEA, HEB) și table groase sau zincate.

Structurile din metal se aplică pe orice proiect și pot avea forme și dimensiuni diverse. Acestea se pot manipula atât la cald, cât și la rece și pot fi unite cu ajutorul accesoriilor și pieselor de legătură de înaltă rezistență. Bineînțeles, acestea pot fi omise dacă se optează pentru sudarea elementelor.

E ca într-o rețetă, în care fiecare ingredient contribuie la succesul acesteia. Noi nu urmăm o rețetă standard, însă îți garantăm o structură metalică la cele mai înalte standarde de calitate.

 

Structura metalică – șapte beneficii principale

Ai un proiect pe care ai vrea să-l pui în practică? Fie că este vorba despre hale industriale, săli de sport, spații comerciale, locuințe sau construcții în zone greu accesibile, structura metalică este potrivită pentru oricare dintre acestea.

Structurile metalice sunt printre preferate în industria construcțiilor, deoarece oferă beneficii însemnate. De la timpul mic de producție, flexibilitatea ridicată și economii financiare, până la rezistență, există multe motive pentru care merită să alegi o structură metalică:

1. Execuție rapidă

Atât pregătirea propriu-zisă a metalului, cât și execuția lucrării este destul de rapidă. La Conedil, utilajele moderne și personalul calificat accelerează acest proces.

2. Ușor de livrat și asamblat

Deoarece structurile metalice sunt de fapt mai multe părți ale unei rețele, acestea pot fi realizat în atelier și transportate oriunde este nevoie de ele.

3. Versatilitate

O structură metalică poate fi combinată cu ușurință cu piatră, cărămidă sau lemn. De asemenea, funcționează perfect și de sine stătătoare, căci stilul industrial e la mare căutare.

4. Protejarea mediului

Chiar dacă metalul în sine are nevoie de un consum mare de energie, la un moment dat structura metalică poate reutilizată într-un alt context. Totodată, aceasta se reciclează foarte ușor.

5. Uniformitate

Spre deosebire de alte tipuri de structuri o structură metalică executată corespunzător și protejată prin vopsitorii de calitate nu se modifică considerabil în timp și își păstrează proprietățile.

6. Costuri reduse

Structura din metal este preferată pentru majoritatea proiectelor deoarece are un preț relativ mic. Aceasta nu necesită costuri mari pentru fabricare și montare, dar nici pentru întreținere.

7. Comportare seismică de excepție

Ca soluție structurală, oțelul are un comportament de excepție în cazul încărcărilor date de seism. Coroborat cu nivelul ridicat de elasticitate al structurii, cu randamentul mare al greutății și cu ușurința de integrare a altor tipuri materiale în structură, acesta devine un avantaj major în alegerea acestuia ca element de rezistență.

Ne dorim să te ajutăm să-ți pui în practică obiectivele în materie de construcții. Dacă ești în căutarea unui furnizor de servicii industriale complete, Conedil este soluția potrivită. Îți oferim servicii complete în materie de structuri metalice și îți punem la dispoziție:

  • Bază de producție de 5000 m2;
  • Dotări și utilaje moderne, actualizate constant;
  • Capacitate de producție de până la 300 tone structură metalică/lună;
  • Proces de producție și asamblare certificat calitativ.

Producem și asamblăm structuri metalice pentru proiecte industriale complexe. Descoperă activitatea noastră și alege ce ți se potrivește. Proiectul tău merită cea mai bună structură metalică.