Noutăți

În primul rând, dorim să te felicităm pentru alegerea făcută. Hala de depozitare pe structură metalică este construcția aleasă de tot mai multe firme din diverse domenii datorită eficienței acesteia. Totuși, înainte de începerea construcției, există câteva elemente pe care trebuie să le ai în vedere.

  1. Industria în care activezi

În funcție de industria în care activezi, există anumite cerințe și reglementări pe care trebuie să le ai în vedere înainte de începerea construcției unei hale de depozitare pe structură metalică. Află mai multe informații despre reglementările din industria de producție, agrozootehnie sau din domeniul logistic din articolul de pe site-ul nostru.

  1. Terenul pe care vei construi hala de depozitare

Alegerea terenului pentru construcție este un aspect foarte important în viitorul afacerii tale. În primul rând, trebuie să verifici dacă terenul pe care îl ai la dispoziție este unul avantajos unei construcții cu costuri eficiente. Este foarte important să iei legătura o echipă de experți pe partea de construcții, care îți poate face un studiu topografic și o analiză mai amănunțită asupra terenului pe care urmează să fie construită hala de depozitare. Află mai multe informații despre importanța alegerii terenului în articolul de aici.

  1. Proiectul de realizare pentru hala de depozitare

Înainte de începerea propriu-zisă a construcției, este necesar să întocmești un proiect de realizare pentru hala de depozitare. Ulterior, acest proiect trebuie prezentat pentru a obține autorizația de construire. Această etapă te va ajuta să faci estimările corecte din punct de vedere al costurilor și al perioadei de execuție.

  1. Materialele de care ai nevoie

Din ce tip de materiale îți vei construi hala de depozitare? Cele mai multe hale metalice sunt construite din oțel sau beton. Alocă-ți timp de gândire referitor la materialele pe care vrei să le folosești. Fă un studiu al pieței și întreabă un expert în construcții metalice tot ce vrei să aflii. Descoperă care sunt avantajele pe termen lung al fiecărui tip de material utilizat, dar și costurile de întreținere.

  1. Echipa care se va ocupa de proiect

Nu este chiar atât de simplu să construiești o hală de depozitare. Colaborarea cu o echipă de experți în domeniu este extrem de importantă. Recomandarea noastră este să soliciți echipei care se va ocupa de construcție recomandări de la alte proiecte. Este foarte important să verifici dacă aceștia au într-adevăr experiență în astfel de construcții. Colaborarea cu echipa Conedil va fi cu siguranță o alegere excelentă pentru tine. Pe lângă o gamă variată de servicii industriale, îți punem la dispoziție expertiza noastră și garantăm faptul că vom finaliza proiectul cât mai profesionist. Poți vedea proiectele noastre aici. Echipa noastră este certificată pe construcția de structuri pentru hale metalice și proiecte industriale și a realizat, până în acest moment, peste 130 de lucrări.

Nu uita că nu întotdeauna socoteala de acasă este aceeași cu cea din târg. Ce putem să îți garantăm este faptul că la Conedil vei avea parte mereu de profesionalism și de o echipă de specialiști care te vor ajuta în fiecare etapă a construcției tale.