Noutăți

Ești în căutarea unui partener de încredere în realizarea proiectelor tale industriale? Nevoile acestei industrii sunt dintre cele mai variate și presupun o valoare a investiției destul de mare. Din acest motiv, trebuie să îți alegi un furnizor de servicii demn de încredere, pentru a-ți ști proiectul pe mâini bune. La CONEDIL Iași, te putem ajuta cu soluții industriale complete.

 

Noi suntem CONEDIL, încântați de cunoștință!

Încă de când am pus bazele Conedil, am pornit la drum cu dorința de a îndeplini toate cerințele clienților în materie de soluții industriale complete. Gama noastră de servicii cuprinde atât structuri metalice sau din beton, cât și confecții metalice pentru diferite tipuri de clădiri sau anveloparea acestora.

Totodată, nu pierdem din vedere criteriul cel mai important, calitatea. Știm că de cele mai multe ori e destul de greu să ai încredere totală în firmele specializate în construcții. La Conedil, înlăturăm orice dubiu cu ajutorul antreprizei generale și de specialitate. Aceasta presupune încheierea unui contract între companie și clientul său. Conform acestui document, compania își asumă răspunderea că proiectul pe care trebuie să-l realizeze se va desfășura conform normelor de calitate, astfel încât acesta să fie de real succes. Antrepriza generală și specialitate cuprinde atât informații cu privire la materialele folosite și personalul calificat, cât și la utilaje, procese și timp de lucru.

Suntem o companie cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor și a producției. Nu a fost ușor de la început, însă performanța vine întotdeauna în urma progresului. Astăzi avem convingerea că putem satisface toate nevoile tale legate de proiectare, uzinare și montaj.  De asemenea, încercăm de fiecare dată să păstrăm un raport preț-calitate care să-ți întreacă așteptările. Astfel, garantăm eficiență maximă la prețuri reduse.

Suntem o echipă de oameni profesioniști și entuziaști, pregătiți cum se cuvine pentru a realiza proiecte de o calitate și eficiență superioară. Pe parcursul activității noastre, oferit soluții industriale complete în diverse domenii: hale metalice, garaje industriale, săli de sport, showroom-uri, clădiri de birouri, hale agrozootehnice și spații locative.

De ce să alegi soluțiile industriale complete de la Conedil

Cum știi dacă o companie este potrivită pentru proiectul tău? Cu siguranță, alegerea furnizorului îți poate da mari bătăi de cap și trebuie să întrunească anumite criterii.

Noi credem că există minim patru motive pentru care să alegi Conedil:

  • Disponibilitate pe teritoriul României: Până acum, soluțiile noastre industriale au ajuns în multe dintre județele României. Suntem deschiși colaborărilor din toată țara, indiferent de dimensiunea sau specificul acestora;
  • Echipă proprie de proiectare: Chiar dacă proiectul tău se află la stadiul de idee și încă nu știi cum se va dezvolta, echipa noastră tehnică îți este aproape cu soluții tehnice, precum și propuneri de design plăcut.
  • Parc propriu de utilaje: Indiferent de cerințele tale, la Conedil dispunem de un parc propriu de utilaje moderne potrivite pentru structurile din beton sau metalice;
  • Personal calificat: Ce-ar fi toate beneficiile dinainte fără personal calificat? Calitatea are nevoie de profesioniști. În plus, la nevoie putem suplimenta capacitățile noastre cu subantreprenori de încredere.

Dacă ai nevoie de soluții practice de confecții metalice și aplicații industriale cu structură metalică sau din beton, poți afla mai multe despre activitatea noastră pe site. Te ajutăm să dai contur proiectelor tale în materie de construcții. Contactează-ne!