Noutăți

Cât de mult contează aspectul unei proprietăți rezidențiale sau chiar industriale? Noi credem că prima impresie este redată tocmai de felul în arată o anumită clădire. Cu atât mai mult când vorbim despre mediul de afaceri.

O proprietate trebuie să aibă un aspect care să genereze sentimente de încredere și siguranță. Din acest motiv, la CONEDIL oferim serviciul de anvelopare clădiri. În acest sens, utilizăm panouri tip sandwich, tablă profilată, casete de fațadă, pereți tip cortină, alucobond ș.a.

Echipa noastră tehnică este specializată în proiectarea detaliilor de închidere și etanșare și poate asigura rapid soluții optime tehnic și cu design plăcut. În cele ce urmează îți vom spune de ce serviciul de anvelopare clădiri este potrivit pentru orice tip de structură.

Ce presupune serviciul de anvelopare clădiri

 

Dintotdeauna oamenii au avut nevoie de confort și au căutat mereu soluții pentru a-l obține. Așa se face că, odată cu evoluția industriei de construcții, accentul nu se mai pune direct pe funcționalitate, ci se ia în calcul și partea de design. Mai exact, confortul nu mai depinde doar de felul în care ne desfășurăm o anumită activitate, ci și de sentimentele pe care ni le transmite locul în sine.

De asemenea, putem vorbi de confort și din perspectiva parcurgerii procesului de construcție a unui proiect. Oamenii zilelor noastre au nevoie de soluții rapide și eficiente, căci timpul a devenit unul dintre cele mai mari neajunsuri. Serviciul de anvelopare clădiri răspunde acestor nevoi.

Dacă nu ești familiarizat cu acest termen, îți putem spune că anveloparea clădirilor se referă la proiectarea și construirea exteriorului unei proprietăți. Aceasta presupune utilizarea unor materiale și modele care să se plieze pe specificul proiectului.

De asemenea, se ține cont și de următoarele aspecte:

 • Tipul și forma clădirii;
 • Cerințe de reglementare ale proiectului;
 • Condițiile climatice ale zonei;
 • Condițiile interioare ale clădirii;
 • Existența ușilor, ferestrelor, zonelor de acces, siguranță ș.a.;
 • Tipul structurii;
 • Cerințe de întreținere și curățare;
 • Durata de viață a construcției, posibilitatea de reciclare a materialelor, reutilizarea lor într-un alt proiect;
 • Cerințe stilistice;
 • Buget și de timp de execuție.

Tipuri de anvelopare

În funcție de tipul clădirii, poți opta pentru anvelopare clădiri cu detalii de închidere sau etanșă.

În cazul primului tip de anvelopare, se permite aerului să circule cât mai natural, pentru a îmbunătăți calitatea acestuia în interiorul clădirii. Însă, acest lucru îngreunează procesul de încălzire a spațiului. Din acest motiv, anveloparea clădirilor cu detalii de închidere se potrivește în mod special domeniilor de activitate în care nu este nevoie de căldură prea multă – agricultură, zootehnie, industrial etc. Acest tip de anvelopare este simplu, rapid și nu necesită costuri prea mari.

În ceea ce privește anveloparea etanșă, aceasta presupune folosirea unor materiale mai calitative, care să asigure izolație termică și care să prevină apariția mucegaiului și a umidității. Anveloparea etanșă reduce costurile de încălzire și oferă un confort sporit. Regăsim acest tip de anvelopare în spațiile comerciale, clădiri de birouri, săli de sport sau chiar spații locative.

De ce să optezi pentru serviciul de anvelopare clădiri

La CONEDIL, îți oferim servicii de anvelopare clădiri cu pereți exteriori și fațade estetice. Alături de baza materială și de utilaje, îți punem la dispoziție personal calificat propriu, care formează un colectiv stabil și închegat. Capacitățile noastre proprii în realizarea acestor anvelopări și numai pot fi suplimentate, în caz de nevoie, cu subantreprenori de încredere.

Prin intermediul serviciului de anvelopare clădiri, îți oferim câteva beneficii:

 • Montare ușoară și rapidă;
 • Durată lungă de viață;
 • Întreținerea simplă și necostisitoare.

Anveloparea cu panouri tip sandwich, tablă profilată, casete de fațadă, pereți tip cortină, alucobond se bazează pe rezistența aluminiului, pe ductilitatea sa. În combinație cu poliuretanul, devine un bun izolator. Pe lângă factorul de protecție din punct de vedere termic și rezistență, metodele noastre de anvelopare îți asigură un design atractiv, ce poate fi aplicat cu succes pe diferite tipuri de proiecte.

Dacă îți putem fi de folos cu acest sericiu, nu ezita să ne contactezi. Împreună putem identifica soluția potrivită pentru clădirea ta.