Noutăți

Un nou an aduce cu sine oportunități noi de dezvoltare și de materializare a planurilor de business pe care le ai. Iar dacă deja ai în vedere un proiect industrial, comercial, zootehnic și locativ, cu siguranță vei avea nevoie și de un furnizor de materiale și servicii de calitate, cu experiența necesară în domeniul construcțiilor. La Conedil Iași, îți oferim soluții complete pentru hale metalice la cheie, informații și transparență pe toată perioada proiectării, producției de materiale și montajului. Dacă îți dorești o investiție rentabilă și, totodată, durabilă, descoperă mai jos beneficiile colaborării cu echipa CONEDIL și ce costuri trebui să ai în vedere pentru un astfel de proiect.

Beneficiile colaborării cu echipa Conedil

Atunci când vrei să ai garanția calității construcției tale, este recomandat să închei un contract de antrepriză generală și de specialitate pe toată perioada proiectului de construcție. Prin intermediul acestui serviciu, toate cerințele de proiect se vor regăsi într-o formă contractuală și vor fi încadrate în anumiți parametri de timp și cheltuieli. Contractul va cuprinde atât informații cu privire la materialele folosite și personalul calificat, precum și utilajele, procesele, timpul de lucru pentru fiecare etapă și autorizațiile de construcție ce trebuie obținute de către firma prestatoare.

Te întrebi ce anume ne recomandă pentru realizarea de hale metalice la cheie? Noi îți oferim cel puțin 6 motive:

 • Avem propria echipă de proiectare capabilă să îți ofere soluții tehnice și de design potrivite pentru viitoarea ta hală metalică;
 • Dispunem de o bază de producție de 5000 m2 în cadrul căreia realizăm cadre din oțel, profile metalice din gama europrofilelor (IPE, INP, HEA, HEB), table groase sau zincate în funcție de cerințe;
 • Avem capacitate de producție de până la 300 tone structură metalică/lună și investim constant în dotări și utilaje moderne, atât pentru structuri din metal, cât și din beton;
 • Am pus la punct un proces de producție și asamblare certificat calitativ și conform normelor în vigoare;
 • Realizăm proiecte pe întreg teritoriul României, indiferent de dimensiunea sau specificul construcției;
 • Avem personal calificat, care pune pe primul loc calitatea, iar atunci când este nevoie, suplimentăm capacitățile noastre cu subantreprenori de încredere.

De la bun început ne-am dorit să oferim servicii complete pentru hale metalice la cheie, soluții și materiale care întrunesc toate criteriile ce țin de calitate și durabilitate. Astfel, în urma numeroaselor construcții finalizate cu succes de-a lungul anilor, poți fi sigur că echipa Conedil îți va livra proiectul pe care ți-l dorești.

Prețul unei hale metalice la cheie

Nu există un preț standard în ceea ce privește construcția unei hale metalice la cheie. Fiecare construcție are particularitățile și un anumit număr de resurse necesar. În schimb, îți aducem în vedere mai jos aspectele pe care să le ai în vedere atunci când calculezi care ar putea fi costul unei astfel de investiții. Desigur, acest aspect depind inclusiv de furnizorul sau furnizorii de materiale pentru care optezi și de numărul de entități diferite cu care alegi să colaborezi. În general, cu cât numărul acestora crește și cu cât segmentezi mai mult responsabilitățile unui proiect, cu atât prețul final va fi mai mare. Din acest motiv, noi îți recomandăm să alegi un partener care să îți ofere toate serviciile într-un singur pachet, pentru o negociere la un preț mai bun.

Conedil îți oferă posibilitatea de a opta pentru un contract complet, care cuprinde proiectarea, uzinarea și montajul. Alte aspecte pe care să le ai în vedere și care îți vor impacta valoarea investiției sunt:

 • Înălțimea și lățimea construcției;
 • Gradul de complexitate a proiectului;
 • Designul dorit (uși, ferestre și alte elemente specifice domeniului pentru care va fi utilizată hala metalică);
 • Prețul oțelului care poate varia în timp;
 • Gradul de pregătire a echipei, care rezultă într-o durata mai mică sau mai mare de execuție și costuri proporționale.

În fiecare colaborare urmărim să optimizăm costurile și să oferim, totodată, soluții tehnice care să satisfacă toate cerințele clienților noștri. Oferim soluții industriale complete pentru antreprenori care își doresc calitate și seriozitate în fiecare etapă de proiectare și execuție. Descoperă portofoliul nostru de servicii și clienți și alege ce ți se potrivește!