Noutăți

Ne bucurăm atunci când putem contribui la proiectarea unor construcții de durată.  Încă de când am pus bazele Conedil, am pornit la drum cu dorința de a îndeplini toate cerințele clienților în materie de soluții industriale complete. Așadar, am reușit să ne implicăm și să realizăm proiecte în multe orașe și localități din țară. În articolul de astăzi, vom vorbi despre construcțiile realizate pe raza județului Iași. Mai exact, vom prezenta cei 13.000 de mp de construcții realizate în acest județ.

  1. Hale de depozitare pe structuri metalice: Bitumax și Tonmir

Ne-am dorit și putem spune cu încredere că am și reușit să oferim servicii complete pentru construcția de hale metalice la cheie. Totodată, oferim soluții și materiale care întrunesc toate criteriile ce țin de calitate și durabilitate. În acest proiect am participat la realizarea halei industriale pe structură metalică Bitumax, pentru parcul tehnologic Electra.

Proiectul Tonmir a constat în construcția unor hale de depozitare realizată pe structuri metalice. Aceste structuri sunt preferate în industria construcțiilor, deoarece oferă beneficii însemnate. De la timpul mic de producție, flexibilitatea ridicată și economii financiare, până la rezistență, există multe motive pentru care merită să alegi o structură metalică. În urma numeroaselor construcții finalizate cu succes de-a lungul anilor, poți fi sigur că echipa Conedil îți va livra proiectul pe care ți-l dorești.

  1. Construcția a două săli de sport

 

Ne-am ocupat și de construirea a două săli de sport, de 180 și 108 locuri și ne face plăcere să ne punem serviciile în slujba comunităților care își doresc să se dezvolte. Am observat faptul că existența unei astfel de construcție aduce un impact pozitiv semnificativ pentru colectivități și facilitează un efect de coeziune și sentiment de apartenență necesar bunăstării cetățenilor. Una dintre sălile de sport este construită în localitatea Bogdănești, iar cel de-al doilea proiect, din localitatea Valea Seacă, poate fi văzut aici. Aceste spații au fost proiectate și construite din materiale de înaltă clasă, rezistente, sigure și care asigură gradul necesar de confort pentru utilizatori.

  1. Mega Image Copou

Pentru acest proiect, echipa Conedil a realizat construcția unei structuri metalice pentru magazinul Mega Image din Copou. În cadrul unei astfel de hale metalice pot fi luate în considerare includerea unor compartimente frigorifice cu linii de prelucrare, spații de depozitare, congelare, aprovizionare, testare, inclusiv ulterior executării lucrării.

Poți vedea mai multe imagini de pe șantier, cât și rezultatele finale pe website aici.

  1. Depozit produse farmaceutice

Suntem un executant de încredere în structuri de beton și structuri metalice pentru proiecte de anvergură industrială. În proiectul de față am realizat construcția unui depozit de produse farmaceutice folosind structuri metalice.

Avantajele unei astfel de construcții realizată din metal sunt: manipulare eficientă, rezistență ridicată în timp, aspect modern al construcției și minimizarea costurilor de construcție și post-construcție.

  1. Depozit anvelope

Echipa noastra s-a ocupat de construcția depozitului de anvelope, iar proiectul a fost realizat  pe structuri metalice. De asemenea, construcția a fost anvelopată cu casete de fațadă pentru un aspect modern, plăcut. Acest tip de panouri se remarcă prin aplicabilitatea lor la o gamă largă de proiecte. Caracterul lor universal le face potrivite pentru construcții din domenii variate, de la clădiri de mici dimensiuni, până la completarea clădirilor cu fațade mari (centre comerciale, halele industriale, clădirile de birouri). Totodată, în realizarea acestui proiect am folosit și panouri sandwich. Acestea reprezintă o alternativă modernă față de soluțiile termoizolante clasice.

  1. Sediu administrativ Elematis Tech

Specialiștii Conedil au participat la construcția sediului administrativ al societății Elematis Tech. În acest proiect s-au folosit atât structuri din beton, pentru turnarea fundației, structuri metalice și casete de fațadă pentru un finisaj modern. Suprafață totală de expunere este de peste 2.500 mp și include parcare pentru clienți, birouri, depozit și un atelier de producție pentru tablouri. Vezi etapele construcției chiar pe website-ul Conedil.

  1. Extindere Delphi Systems

În acest proiect am participat la extinderea sediului Delphi Systems. Construcția a fost realizată folosind panouri tip sandwich și structuri metalice. Panourile sandwich sunt compuse din plăci stratificate, realizate din materiale care izolează bine, sunt ușor de transportat și de montat. Ne-am asigurat de faptul că întreg proiectul este realizat în scurt timp, eficient și pliat pe cerințele clientului.

  1. Sediu de birouri pentru Meat Concept Store

Pe lângă realizarea sediului de birouri pentru societatea Meat Concept Store, ne-am ocupat și de construcția unei afumători. Construcția a fost realizată din structuri metalice peste care am montat casete de fațadă și panouri sandwich. Placarea pereților cu casete de fațadă asigură o circulație naturală și suficientă a aerului pentru a preveni mucegaiul sau condensul. Panourile sandwich sunt potrivite pentru clădiri industriale sau comerciale, centre sportive, depozite, showroomuri și centre logistice.

  1. Abator de pui pentru Vanbet

Abatorul de pui a fost realizat folosindu-se structuri din beton pentru partea de fundație și structuri metalice pentru ridicarea spațiului de lucru. Un business în industria agrozootehnică implică asigurarea unor condiții optime atât pentru actorii implicați, cât și pentru animale, plante și utilaje. De aceea, aceste tipuri de hale metalice au propriile lor cerințe la nivel de proiectare, execuție și dotări ulterioare.

CONEDIL este partenerul tău de încredere atunci când vine vorba despre construcții realizate la standarde înalte. Lucrăm doar cu materiale de calitate și oferim mereu rezultate excelente. Echipa noastră este formată din specialiști în domeniu, ce oferă consultanță și cunoștiințe de specialitate. Ia legătura cu noi și hai să discutăm despre proiectul tău!